آنفولانزا حس بویایی Can Be Fun For Anyone
آنفولانزا حس بویایی Can Be Fun For Anyone
Blog Article
آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
در بیشتر موارد، تب ناشی از آنفلوآنزا کمتر از یک هفته (سه تا چهار روز) طول میکشد.
خوشبختانه بخش عمدهای از این عفونتها ناشی از ویروسهای ساده تنفسی بوده که مشکل عمدهای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.
لرزش بدن نشانه چیست؟ ۷ روش درمان لرزش عضلات بدن ۱۴۰۱-۱۰-۰۲
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
در اوایل فروردین ماه سال ۱۳۸۸ در کشور مکزیک، همهگیری آنفولانزای نوع آ حادث گردید و پس از مدت کوتاهی این بیماری به ایالت آمریکا و قارهها و کشورهای دیگر مانند ایران و چین سرایت کرد و به یکی از بیماریهای همه گیر و جهانی تبدیل شد.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که چه کسانی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که عمدتا کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیکها و بیمارستانها هستند.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
تا آنفولانزا چه علائمی دارد کنون گزارشی مبنی بر اینکه این بیماری از طریق از ارتباط و تماس فردی به فرد دیگر منتقل شود ارائه نشده اما اگر این ویروس دچار جهش شود میتواند از انسان به انسان دیگر سرایت کند و باعث بروز بیماری در فرد گردد.
در افراد سالم، آنفولانزا به ندرت عامل ایجاد عوارض است، اما در آسیب پذیرترین افراد، میتواند راه را برای سایر بیماریها هموار کند. ارگانیسمی که از قبل ضعیف شده است، در واقع بیشتر در معرض خطر عوارض و عفونتهای همزمان توسط سایر ویروسها یا باکتریها قرار دارد. ویروسهای آنفولانزا، در واقع، سلولهای مخاط تنفسی را از بین میبرند و به نفوذ باکتریها کمک میکنند.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳